Ik laat de Alpen achter mij.

De stenige bergpaadjes eisen hun tol.

Een weekend is snel voorbij als het gezellig is. Ik ben ‘x ochtends de eerste die vertrekt. Wederom een mooie route. Hoogte punt is het meer van Annecy. Er loopt een fietspad om het gehele meer en heeft een lengte van 40km. De helft heb ik gereden. 

Vandaag, dinsdag, ontdekte ik bij het weg fietsen een kerf in mijn voorband. De buitenwand is geheel door, maar het weefsel lijkt niet echt beschadigd. Dit was even wat zoeken, maar bij de 2e winkel in Zwitserland vindt ik een gravel band. Het bleek exact dezelfde te zijn. Dat is boffen. Bij het verlaten van Zwitserland rijdt je de Jura in. Ook nu weer een paar hele mooie klimmen en een heel bijzondere afdaling. Dit was namelijk een stenenpad over een ski helling. Je hebt zoiets vast wel gelopen in de zomer als je met de lift naar boven gaat en te voet naar beneden.

Dit vind je misschien ook interessant: