Het laatste blog dat ik al reizende schrijf

De tocht voerde me door 7 landen 

Het is land 6 waar ik dinsdag ochtend wakker wordt. De route loopt van Dudelange via de stad Luxemburg, Echternach en Bettingen naar Biersdorf am See. Dit ligt alweer in Duitsland. Bas Luxembourg ligt aan de rivier de Alzette en ziet er liefelijk uit. Het is heerlijk in het zonnetje bij een graad of 20. Ook hier weer grote delen van de route over oude spoorlijnen. Dat maakt het fietsen wel heel gemakkelijk.

Vandaag, woensdag, is een winderige en koude dag. Het is opletten geblazen vooral met zijwind. Deze blaast je zo van de fiets af. Maar in vergelijking met storm Poly mag ik me gelukkig prijzen. Wel weinig zon gehad. België is het 7 land waar ik deze tocht ga overnachten.

Het is alweer mijn laatste blog onderweg. Ik zie jullie vrijdag om met jullie, donateurs, familie, vrienden en oud-collega’s, het glas te heffen op de goede afloop van dit heel mooi project. Jan Hokaarsstraat 21, 5708CX Helmond, 16:00-17:00

Dit vind je misschien ook interessant: